Çocuk Atölyesinde Yeni Dönem Heyecanı

11 Eylül 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi'nin çocuklar için hayata geçirdiği “Arnavutköy Çocuk Atölyesi” projesi, yeni eğitim döneminde de devam ediyor. 4-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik bu atölyelerde, çocukların yeteneklerini geliştirmeleri ve eğlenceli vakit geçirmeleri hedefleniyor.

Daha önceki dönemlerde büyük ilgi gören proje, çocukların el becerilerini geliştirme, yaratıcı düşünme ve sanatsal faaliyetlere katılım sağlama imkânı sunuyor. Uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen bu atölyelerde, çocuklar hem eğleniyor hem de çeşitli alanlarda beceri kazanıyor.

Atölyeler, çocukların kendilerini keşfetmelerine olanak tanırken, aynı zamanda sosyalleşmeleri ve ekip çalışması becerilerini geliştirmeleri için de fırsatlar sunuyor. Çeşitli temalar ve zengin içeriklerle hazırlanan programlar, çocukların hem eğlenerek öğrenmelerine hem de özgüven kazanmalarına destek oluyor.

Başvurular ve program detayları cocukatolyesi.arnavutkoy.bel.tr adresinden öğrenilebilecek.

Eğitim HABERLERİ