Arnavutköy Belediyesi
Geleceğin Mucitleri Arnavutköy’de Yetişiyor… Robotik Kodlama Kursu Başlıyor

Geleceğin Mucitleri Arnavutköy’de Yetişiyor… Robotik Kodlama Kursu Başlıyor

10 Eylül 2024 Salı

Arnavutköy Bilim Merkezi, gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırmak ve geleceğin mühendislerini yetiştirmek amacıyla Robotik Kodlama Kursu düzenliyor. Bu kapsamda, 9-22 yaş aralığındaki gençlere yönelik olarak açılan kursa başvurular başladı.

Robotik ve kodlama alanında temel bilgilerden ileri düzeye kadar geniş bir yelpazede eğitim sunacak olan kurs, 30 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 24 Ocak 2025 tarihine kadar sürecek. Kurs programı, katılımcılara temel robotik ve elektronik bilgisi, kodlama ve programlama dilleri (Python, C++), robotların programlanması ve kontrolü, proje bazlı uygulamalar ve yarışmalar, problem çözme ve yaratıcılık becerileri gibi birçok konuda eğitim sunmayı hedefliyor.

Teknolojiye ilgi duyan, yenilikçi düşünmeyi seven ve öğrenmeye açık tüm gençlerin katılımına açık olan bu kurs, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimlerle, gençlere teknik becerilerin yanı sıra takım çalışması, problem çözme ve yaratıcı düşünme yeteneklerini de kazandırmayı amaçlıyor.

Kursa katılmak isteyenler, başvurularını 27 Eylül 2024 tarihine kadar https://akademi.arnavutkoy.bel.tr/kurs-detay/297 adresi üzerinden gerçekleştirebilirler. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 444 4 597 (Dahili: 2151) numaralı çağrı merkezinden iletişime geçebilir.

Arnavutköy Bilim Merkezi, bu kurs ile gençlerin teknolojik bilgi ve becerilerini geliştirmelerini ve bu alanda kendilerini ileriye taşımalarını sağlamayı hedefliyor. Teknolojiye meraklı tüm gençleri bu heyecan verici kursa katılmaya davet ediyor.

Teknoloji HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?