Hadımköy Ortaokulu, Başkan Candaroğlu’nun Söz Verdiği Gibi Zamanında Açıldı

10 Eylül 2024 Salı

Yapımı tamamlanan Hadımköy Ortaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına yetişerek kapılarını açtı. Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu ve Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü. Başkan Candaroğlu'nun söz verdiği gibi, okul yeni eğitim dönemine tam zamanında yetiştirildi ve bölgedeki eğitime önemli bir katkı sağladı.

Hadımköy Ortaokulu'nun yeni eğitim yılına yetişmesi için yürütülen yoğun çalışmalar, Başkan Candaroğlu'nun verdiği söz doğrultusunda tamamlandı. Başkan Candaroğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda okulun yeni eğitim-öğretim yılına yetişeceğini belirterek, kararlılıkla ilerleyeceklerini vurgulamıştı. Beklenen tarihte tamamlanan okul, hem bölgenin eğitim altyapısını güçlendirdi hem de öğrencilere modern bir eğitim ortamı sundu.

Açılış töreninde konuşan Başkan Candaroğlu, "Bu okulun tamamlanması, bizim için büyük bir sorumluluktu ve bu sorumluluğu yerine getirdik. Bir hafta öncesine kadar bitirilemeyeceği düşünülen Hadımköy Ortaokulu'nu, devletimizin sağladığı imkanlar ve milletimizin desteğiyle söz verdiğimiz gibi yeni eğitim-öğretim yılına yetiştirdik. Bu okul, Hadımköy’ümüze ve Arnavutköy’e hayırlı olsun," ifadelerini kullandı. Candaroğlu ayrıca, bu tür projelerin Arnavutköy’ün eğitim vizyonuna olan katkısını vurgulayarak, eğitime yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu belirtti.

Okulun açılışıyla birlikte veliler ve öğrenciler, modern derslikler, geniş bahçesi ve gelişmiş eğitim imkanlarıyla Hadımköy Ortaokulu’nu beğeniyle karşıladı. Özellikle okulun zamanında tamamlanması, veliler arasında büyük memnuniyet yarattı. Veliler, okula büyük destek veren Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu'na teşekkürlerini ileterek, çocuklarının bu yeni ve donanımlı ortamda eğitim görecek olmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

Eğitim HABERLERİ