Arnavutköy Belediyesi
Minik Öğrencilerimizin ‘Okulda İlk Günüm’ Heyecanına Ortak Olduk

Minik Öğrencilerimizin ‘Okulda İlk Günüm’ Heyecanına Ortak Olduk

09 Eylül 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, okula başlayan minik öğrencilerinin ilk gün heyecanını ölümsüzleştirmek amacıyla "Okulda İlk Günüm" hatıra albümü projesini hayata geçirdi. Okulun ilk gününde çekilen fotoğraflar, hem miniklerin hem de ailelerinin bu özel anı yıllarca hatırlamalarını sağlayacak anlamlı birer anı olarak sunuldu.

Okulun ilk günü, hem minik öğrenciler hem de aileleri için büyük bir heyecan kaynağı olurken, bu anı ölümsüzleştiren hatıra albümü sayesinde herkes için değerli birer anı oluşturuldu. Öğrencilerin okula adım attıkları ilk gün, eğitim hayatlarının başlangıcı olarak fotoğraf kareleriyle kayıt altına alındı. Fotoğraflar, ailelerin çocuklarıyla birlikte yaşadıkları bu heyecanı yıllar boyu saklamalarına olanak sağlayacak.

Veliler de çocuklarının bu önemli günündeki heyecan ve mutluluklarını paylaşarak, çekilen fotoğraflar sayesinde bu anları ölümsüzleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocuklar, yıllar sonra eğitim yolculuklarının ilk gününe dönüp baktıklarında, bu özel anıyı keyifle hatırlayacaklar.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?