Arnavutköy’de Okul Bahçeleri Rengarenk ve Eğitici Alanlarla Dolu

09 Eylül 2024 Pazartesi

Arnavutköy’de yeni eğitim-öğretim yılı için hazırlıklar tamamlandı. Arnavutköy Belediyesi’nin çalışmaları kapsamında, ilçedeki okul bahçeleri öğrenciler için renkli ve eğitici alanlarla donatıldı. Uzun yaz tatilinin ardından okullarına dönecek öğrenciler, bu özel alanlarda keyifle vakit geçirebilecekler.

Bahçelerde zeka oyunları, spor alanları ve sanatsal etkinlik köşeleri gibi çeşitli düzenlemeler yapılırken, öğrencilerin okul dışı vakitlerini verimli geçirmelerine olanak tanıyan bu alanlar, sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkı sağlayacak. Aynı zamanda öğretmenler, bu alanları ders dışı etkinliklerde kullanarak öğrencilerini daha interaktif bir şekilde yönlendirebilecekler.

Belediye, sadece eğitici alanlarla sınırlı kalmayıp, okulların hijyen standartlarını en üst düzeye çıkarmak için de büyük bir çaba gösterdi.

Okullarda Hummalı Temizlik Çalışması

Arnavutköy Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Temizlik ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerin hijyenik bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri için bahçelerde detaylı temizlik ve düzenleme işlemleri yaptı. Bu çalışmalarla, okul bahçeleri hem eğlenceli hem de temiz bir şekilde yeni döneme hazır hale getirildi.

Başkan Mustafa Candaroğlu, bu çalışmanın çocukların güvenle okullarına dönmelerini sağlamak amacıyla yapıldığını belirterek, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileğinde bulundu.

Renkli ve Temiz Bahçeler, Eğlenceli ve Güvenli Öğrenme Ortamı

Yeni düzenlenen oyun ve etkinlik alanları, çocukların sosyalleşme ve problem çözme becerilerini geliştirirken, yapılan temizlik çalışmaları ile okullar hijyenik ve güvenli bir hale getirildi. Arnavutköy Belediyesi, bu çalışmalarıyla ilçedeki eğitim kalitesini her açıdan desteklemeye devam ediyor.

Eğitim HABERLERİ