15 Camiye Personel Tahsis Ettik

04 Eylül 2024 Çarşamba

Arnavutköy Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ilçedeki 15 merkezi camide önemli bir hizmeti hayata geçirdi. Başkan Mustafa Candaroğlu'nun talimatıyla, bu camilerdeki lavabo ve tuvaletler artık ücretsiz olarak halkın kullanımına sunuluyor. Ayrıca, bu hizmetlerin kesintisiz ve hijyenik bir şekilde devam etmesi için her camiye belediye ekiplerinden personel tahsis edildi.

Başkan Candaroğlu, halkın ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla bu adımı attıklarını belirterek, "Amacımız, ibadet eden vatandaşlarımıza daha temiz ve erişilebilir alanlar sunmak. Bu nedenle camilerimizdeki temizlik ve bakım çalışmalarını belediye personelimiz düzenli olarak gerçekleştirecek," dedi.

Bu yeni uygulama sayesinde, camilerdeki hijyen ve kullanım kolaylığı artırılırken, vatandaşların ibadetlerini daha rahat bir ortamda yapabilmeleri sağlanacak.

Çevre HABERLERİ