Arnavutköy Belediyesi
Başkan Candaroğlu’ndan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Başkan Candaroğlu’ndan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

03 Eylül 2024 Salı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, eğitim camiasına yönelik açıklamalarda bulundu. Başkan Candaroğlu, yeni dönemin öğrenci, öğretmen ve velilere başarı, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek, belediye olarak eğitime verdikleri desteği artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Çocukların geleceğinin, ilçenin ve ülkenin kalkınmasında belirleyici bir rol oynadığını vurgulayan Başkan Candaroğlu, Arnavutköy Belediyesi olarak eğitim alanında her türlü desteği sağlamaya kararlı olduklarını söyledi. Candaroğlu, " “Geleceğin teminatı olan öğrencilerimizin en iyi koşullarda eğitim alabilmesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda, okullarımızın fiziki altyapısını güçlendiriyor ve modern eğitim projeleriyle kaliteyi yükseltmeye devam ediyoruz. Eğitimin her kademesinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz " dedi.

Candaroğlu, "Yeni eğitim-öğretim yılı, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Hep birlikte daha güçlü bir Arnavutköy için çalışmaya devam edeceğiz," sözleriyle yeni eğitim-öğretim yılına dair iyi dileklerini paylaştı.

Eğitim HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?