Arnavutköy Belediyesi
Başkan Candaroğlu: ‘’Hadımköy Ortaokulu Eğitim Sezonuna Yetişecek’’

Başkan Candaroğlu: ‘’Hadımköy Ortaokulu Eğitim Sezonuna Yetişecek’’

31 Ağustos 2024 Cumartesi

Hadımköy Ortaokulu, yeni eğitim-öğretim yılına Arnavutköy Belediyesi’nin başlattığı hummalı çalışmalarla hazır hale getiriliyor. Başkan Mustafa Candaroğlu’nun talimatıyla hızla başlatılan yenileme süreci, velilerin beklentilerine cevap veriyor.

Velilerin sosyal medya aracılığıyla ilettikleri ihtiyaçlar doğrultusunda harekete geçen Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, okulun eksiklerinin giderilmesi ve yeni döneme hazır hale getirilmesi için belediye ekiplerini seferber etti.

Okulda yürütülen çalışmalar kapsamında, başta sınıflar olmak üzere, okulun genelinde bir dizi iyileştirme ve bakım işlemi gerçekleştiriliyor. Sınıf düzenlemelerinden okul bahçesinin yeniden düzenlenmesine, okul çevresinin asfalt ve kaldırım çalışmasından gerekli teknik altyapının güçlendirilmesine kadar geniş bir yelpazede sürdürülen çalışmalarla, öğrencilerin daha güvenli ve modern bir ortamda eğitim görmeleri hedefleniyor.

Belediye ekipleri, Başkan Candaroğlu'nun talimatları doğrultusunda çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. Okulun hem iç hem de dış mekanlarında titizlikle yürütülen bu çalışmalar, eğitim-öğretim yılının başlamasına kadar tamamlanarak Hadımköy Ortaokulu’nun öğrencilere ve öğretmenlere hazır hale getirilmesi planlanıyor.

Arnavutköy Belediyesi’nin bu hızlı ve kapsamlı müdahalesi, veliler ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Hadımköy Ortaokulu’nda öğrenciler, modernize edilmiş sınıflarında yeni eğitim-öğretim yılına merhaba diyecekler.

Yatırım HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?