30 Ağustos Zafer Kupası Sahibini Buldu

29 Ağustos 2024 Perşembe

Arnavutköy Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına düzenlenen Zafer Kupası Turnuvası, coşkulu bir atmosferde Taşoluk Stadyumu'nda gerçekleşti. Turnuvaya katılan 8 takım, Zafer Bayramı'nın ruhunu sahada yansıtarak, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

Taşoluk Stadyumu, turnuva boyunca genç sporcuların yeteneklerini sergilediği heyecan dolu karşılaşmalara ev sahipliği yaptı.

Turnuva sonunda, Başakşehir Futbol Okulu rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Özellikle final maçında sergiledikleri oyunla büyük beğeni toplayan Başakşehir Futbol Okulu, Zafer Kupası'nı kazanarak gururla evlerine döndü.

Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde, Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, turnuvaya katılan tüm oyunculara madalyalarını takdim etti.

Başkan Candaroğlu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın böylesine anlamlı bir günde bir araya gelerek spor yapmaları, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Bu turnuva, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, milli bayramlarımızın coşkusunu gençlerimize aktarma noktasında da önemli bir rol oynuyor. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyor, sporcularımıza hayırlı bir ömür ve başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Turnuva boyunca, genç yetenekler hem spor yapma imkanı buldu hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemini yaşayarak sahaya yansıttı. Arnavutköy Belediyesi, bu tür etkinliklerle çocuklara ve gençlere sporun birleştirici gücünü aşılamaya ve milli değerleri yaşatmaya yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

Taşoluk Stadyumu’nda gerçekleşen bu etkinlik, katılımcılara ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Zafer Kupası Turnuvası, Arnavutköy’ün genç sporcularını desteklemek ve onları geleceğe hazırlamak amacıyla düzenlenen bu tür organizasyonların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.

Spor HABERLERİ