Demokrasimizin En Temel Yapı Taşı Muhtarlarımızla Buluştuk

23 Ağustos 2024 Cuma

Belediye Başkanımız Mustafa Candaroğlu, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerde yapılması gereken ve planlanan çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda, mahallelerin öncelikli ihtiyaçları, alt yapı projeleri, sosyal ve kültürel projeler ile ilgili detaylar ele alındı. Başkan Candaroğlu, muhtarların mahallelerdeki sorunları yakından takip etmelerinin ve bu sorunların çözümüne yönelik iş birliğinin önemine değindi.

Toplantıda ayrıca, belediyenin önümüzdeki dönemde mahallelerde gerçekleştireceği projeler ve yatırımlar hakkında muhtarlara bilgilendirme yapıldı. Başkan Candaroğlu, mahalle sakinlerinin taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde cevap vermek amacıyla, muhtarlarla yakın iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Toplantı sonunda, muhtarlar mahallelerindeki sorunları ve önerilerini doğrudan Başkan Candaroğlu ile paylaşma fırsatı buldu. Başkan Candaroğlu, alınan geri bildirimler doğrultusunda gerekli adımların atılacağını ve mahallelerin yaşam kalitesini artıracak projelerin hızla hayata geçirileceğini ifade etti.

Genel HABERLERİ