Suatlar Meydan Projesi Hızla İlerliyor

21 Ağustos 2024 Çarşamba

Arnavutköy'ün önemli projelerinden biri olan Suatlar Meydanı, geniş yeşil alanları ve modern sosyal donatılarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında, 2.550 metrekare yeşil alan oluşturulacak. %57'si yeşil alan olarak tasarlanan meydanın merkezinde ise 1.144 metrekarelik bir meydan alanı yer alacak.

Vatandaşların spor yapabilecekleri ve çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri alanlar da unutulmadı. Halı saha ve çocuk oyun alanları projeye dahil edildi. Ayrıca meydan, fitness alanı ve vatandaşlarımızın rahatça oturup konforlu vakit geçirebilecekleri dinlenme alanlarıyla donatılacak.

Suatlar Meydan Projesi tamamlandığında, Arnavutköy sakinleri için hem dinlenme hem de sosyal aktiviteler için ideal bir alan sunacak. Projenin kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

Yatırım HABERLERİ