Arnavutköy Belediyesi
Arnavutköy'de Camiler Pırıl Pırıl

Arnavutköy'de Camiler Pırıl Pırıl

19 Ağustos 2024 Pazartesi

Arnavutköy Belediyesi, cami temizlik ekiplerinin sayısını artırarak ilçedeki tüm camilerde düzenli temizlik çalışmaları başlattı. Temizlikler, gül kokuları eşliğinde yapılarak ibadet alanları daha huzurlu hale getiriliyor.

Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur ve rahatlık içinde gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki camilerde düzenli temizlik çalışmaları yürütülüyor. Arnavutköy Belediyesi, ilçemizdeki camilerin temizliğine verdiği önemi bir adım daha ileri taşıyarak, cami temizlik ekiplerinin sayısını artırdı.

Her hafta planlı olarak gerçekleştirilen bu temizlik çalışmalarında, camilerin içi ve dışı titizlikle temizlenirken, gül kokuları ile ortamın ferahlatılması da sağlanıyor. Böylece cemaat, ibadetlerini temiz ve hoş kokular eşliğinde yerine getirebiliyor.

Belediyemiz tarafından yürütülen bu çalışmalarla, camilerimizde hijyenin en üst düzeyde tutulması hedefleniyor. Vatandaşlarımızın dini vecibelerini yerine getirirken temiz bir ortamda bulunmaları için ekiplerimiz özveriyle çalışmaya devam edecek.

 

Çevre HABERLERİ
Merhaba.
Ben Dijital Asistanınız Arbey Size Nasıl Yardımcı Olabilirim ?